Bruce Willis - Αντιφάσεις

Τσακωμοί - παράδοξο του έρωτα

Bruce Willis

Ο Bruce Willis έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες ειδικευόμενος στα τελευταία χρόνια στο ρόλο του σκληρού σε ρόλους έντονης βίας. Στη ταινία "Η Ιστορία μας" παίζει το ρόλο ενός παντρεμένου με προβλήματα στο γάμο του - σε φάσεις εναλασσόμενων σκηνών τρυφερότητας και αγάπης αλλά και μεγάλων καυγάδων μέχρι του σημείου να τεθεί θέμα διαζυγίου που ωστόσο κατά βάθος δεν είναι κάτι που το ζευγάρι επιθυμεί.

Μια κωμωδία με έντονο το δραματικό στοιχείο που ανιχνεύει το γιατί οι άνθρωποι που συμβιώνουν δεν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι.

Story of Us (Η Ιστορία μας) σκην. Rob Reiner

Ψυχίατρος: Σε ένα γάμο δεν είναι μόνο οι δύο αλλά οι έξι - μαζί με τους γονείς του ζευγαριού... (Σκηνή ομαδικής ψυχανάλυσης στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού Katie & Ben Jordan).


Η Ιστορία μας (Story of us) 1999 - Σκηνή τραπεζιού Bruce Willis, Rob Reiner, Rita Wilson

Bruce Willis - Βιογραφικά Στοιχεία

Ο Μπρους Ουίλις, γεννήθηκε στη Γερμανία, την εποχή όπου υπήρχε εκεί Αμερικανική βάση από πατέρα Αμερικανό και μητέρα Γερμανίδα. Με το τέλος του πολέμου η οικογένεια του μετέβη στην Αμερική όπου και ο νεαρός Μπρους μεγάλωσε. Από νωρίς τον τράβηξε η υποκριτική τέχνη ενώ ήδη εργαζόταν σε κάποιο μπαρ στη Νέα Υόρκη όπου τον πρόσεξε ένας ατζέντης και έτσι ξεκίνησε η ανάμειξη του με τον κινηματογράφο. Η φήμη του εδραιώθηκε με την τηλεοπτική σειρά στο πλάι της γοητευτικής Σύμπιλ Σέπαρντ "Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια" 1988. Έκτοτε ξεκίνησε η επαγγελματική του καριέρα που οδήγησε στο να κερδίζει πολύ υψηλές αμοιβές έως και 25 εκ. δολάρια στο "Live free or die hard". Πολιτικά ανήκει στους Ρεπουμπλιανούς και αναρωτιέται πως ακόμη και σήμερα δεν έπιασαν τους αυτουργούς της δολοφονίας του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι: "Πιστεύω πως ακόμη και σήμερα αυτοί κατέχουν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό". 

Τον τελευταίο καιρό δυστυχώς, αποσύρθηκε από τον κινηματογάφο καθώς ανακοινώθηκε από την οικογένεια του (6/4/'22) πως πάσχει από μια ασθένεια ονομαζόμενη "αφασία" όπου χάνει κανείς την γνωστική και εκφραστική επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ αμυδρές ενδείξεις της ασθένειας είχε παρουσιάσει από τη μικρή του ηλικία καθώς έπασχε από τραύλισμα - κάτι βέβαια που δεν τον εμπόδισε στην καριέρα του καθώς ο ίδιος λέει πως αυτό το πράγμα εξαφανιζόταν όταν επρόκειτο να απαγγείλω τους ρόλους μου.

Ρήσεις

Ο Θεός παίρνει τα μαλλιά μας για να μας θυμίζει πως είμαστε άνθρωποι θνητοί

Video: Η Ρίτα Ουίλσον είναι σύζυγος του Τομ Χανκς, λάτρεις αμφότεροι της Ελλάδας, έχουν σπίτι στη Πάτμο, ο Ρομπ Ρέινερ είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μάικ Ροζάκης - Πρωτεργάτης της Pop μουσικής

Ποιος ήταν ο Μεγάλος Γκάτσμπυ;

Πατσίνο vs Γκάσμαν