Ένα εκπληκτικό σπίτι στην Εκάλη

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι γνωστός παρουσιαστή της T.V, εκδότης, παρουσιαστής telemarketing, διευθυντής ρ/σ. Για το πρόσωπο του πολλά έχουν γραφτεί και ακόμη περισσότερα θα γραφτούν. Εμένα μου έκανε εντύπωση το εκπληκτικό του σπίτι στην Εκάλη.

Μένιος Φουρθιώτης

Ποτέ δεν μ' άρεσαν τα μέρη των βορείων προαστίων ιδιαίτερα καθώς μου φαίνονταν πολύ μακριά, απομακρυσμένα απ' τις ακτές του Σαρωνικού. Όμως η βίλα του Μένιου Φουρθιώτη εντυπωσιάζει με το σχέδιο της, την τοποθεσία της, την πολυτέλεια αλλά συγχρόνως την ηρεμία που εκπέμπει.

Σε σημείο-φιλέτο στην πανάκριβη περιοχή της Εκάλης, ο Μένιος Φουρθιώτης βρήκε το σπίτι των ονείρων του. Ο ίδιος έχει καταφέρει να χαρίσει στον εαυτό του κάθε πολυτέλεια. Η πολυτελής βίλα του είναι μέσα στα δέντρα, διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, ενώ ο ίδιος συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισο του. Βέβαια υπάρχουν προβλήματα ακόμα και στον παράδεισο. Όπως η επίθεση με μολότοφ που δέχθηκε και γι’ αυτό ζήτησε πρόσθετη φύλαξη τονίζοντας ότι έχει στοχοποιηθεί και λόγω των θέσεών του για τον Κουφοντίνα. [Από in.gr]

👉 Αλήθεια τόσα πολλά χρήματα βγάζουν οι κατά καιρούς παρουσιαστές στην TV - κι αυτό το ερώτημα εντυπωσιάζει το ίδιο.

👉 Οι φωτο είναι από τον λογαριασμό του Μένιου Φουρθιώτη στο Instagram

Δημοφιλείς αναρτήσεις