Madonna - Lucky star - Τυχερό αστέρι

Τυχερό Αστέρι
Madonna

Madonna, Lucky Star Τυχερό Αστέρι

Μ' αυτό το τραγούδι έγινε γνωστή στα 80's (1983) η Μαντόνα και βγαίνει κάποιος στην T.V και λέει πως δεν έχει φωνή! - πως τον λένε δεν θυμάμαι, αλλά ήταν "κριτής" σε κάποιο ριάλιτι... Αυτά τα άτομα "αλωνίζουν" στις οθόνες και πλασάρονται σαν επαΐοντες... Λένε, λένε... δεν σταματάει το στόμα τους. Η Madonna έχει χαρακτηριστική και εκπληκτική φωνή και σαν απόδοση και σαν χροιά. Το ίδιο και εμφάνιση.


[Papa don't Preach]
απόσπασμα εδώ

Επ' ευκαιρία1... αυτό το cd - κασέτα τότε, το είχε φέρει μαζί της η Ζακελίνα στο μπάνιο όπου είχαμε πάει παρέα και μας είχε εντυπωσιάσει με τη φοβερή μουσική - λέγαμε τότε, που άκουγε. Μόλις φθάσαμε στην παραλία, άπλωσε την πετσέτα της και το πρώτο πράγμα που έβγαλε από την τσάντα της ήταν τα μαύρα της γυαλιά και το κασετόφωνο. Αλλά επίσης και με την καταπληκτική της εμφάνιση: Ξανθιά με μακρυά μαλλιά, ύφος Μαντόνας, τέλειο σώμα. Το ραδιοκασετόφωνο στην παραλία έπαιζε το Lucky Star, μετά το Papa don't preach I'm in trouble deep... Την κασέτα αυτή την ακούγαμε στο αυτοκίνητο και μετά το μπάνιο.
Μα που το βρήκες; ρωτάγαμε.
Σ' ένα μου ταξίδι, στην Αμερική...

Η Ζακλίν ήταν αεροσυνοδός, ντυνόταν με ό,τι πιο μοντέρνο, ενημερωνόταν άμεσα. Την εποχή εκείνη, στην Ελλάδα επικρατούσα "Ιδεολογία" ήταν το Πασοκ με τάση κάτι σαν το Ό,τι εθνικό και γνήσιο - άρα και επιθυμητό - έτσι εκείνη έκανε τη διαφορά!

Eπ' ευκαιρία2... κάποια φορά είπε η Μαντόνα: Πολλοί λένε πως μ' ενδιαφέρει το σεξ υπερβολικά ενώ κάτι που μ' ευχαριστεί πραγματικά όταν γυρίσω σπίτι μου, είναι να καθίσω σε μια πολυθρόνα και ν' αφοσιωθώ στο διάβασμα ενός βιβλίου...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μάικ Ροζάκης - Πρωτεργάτης της Pop μουσικής

Ποιος ήταν ο Μεγάλος Γκάτσμπυ;

Πατσίνο vs Γκάσμαν