ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Πόσο πολύ σ' αγάπησα
  11/6/2016
 • Πήγε να κοιμηθεί ο ήλιος είχε για τα καλά ανεβεί στον ουρανό. Πως λέγεται το τραγούδι εκείνο; Εκείνο που μου έλεγες χθες... "Πόσο πολύ σ' αγάπησα"! Αυτό θα στο αφιερώνω πάντα για να θυμάσαι ό,τι και να γίνει, ό,τι και να νομίζεις...

  Πάλι είχαν μαλώσει το πρωί - οι γνωστές πάντα αιτίες: ήθελε πάντα μια ευκαιρία για να κατηγορήσει, θαρρείς και έξυνε τα νύχια του για καυγά. "Είσαι βλάκας, τι φωνάζεις, θα σ' ακούσουν από κάτω..." Συνέχεια ήθελε να κάνει παρατηρήσεις.

  Έτσι αυτό το τραγούδι γινόταν σύμβολο μιας αντιφατικής συμπεριφοράς, απόρροια ενός περίεργου αισθήματος υπεροχής που ήθελε πάντα να εκδηλώνει την ισχύ του. Σ' αυτή τη γνώμη δεν χωρούσαν αντιρρήσεις.

  Ήταν μια παγιωμένη άποψη που δεν είχε να κάνει με αισθήματα...
Jongleur - Αλέκος Φασιανός
Μια extra διασκέδαση
  24/1/2016
 • Γιατί ασχολούνται τα μέσα —ηλεκτρονικά και μη, ιστοσελίδες, με ανάξια λόγου θέματα; Το κέρδος γαρ! Για να βγάλουν χρήματα προβάλλοντας αυτά που αρέσκεται ένα κοινό που έπαψε να ενδιαφέρεται για τα κοινά, στρεφόμενο στα ιδιωτικά των πάσης φύσεως αστέρων, συχνά-πυκνά διαττόντων! Πρόκειται για μια έξτρα διασκέδαση που έχει να κάνει με την όραση πρωτίστως και που είναι εύκολα προσβάσιμη και δωρεάν κυρίως. Αντί να διαβάσεις ένα "βαρετό" κείμενο καλύτερα να κοιτάξεις μια ενδιαφέρουσα "περίπτυξη", ένα νυχτερινό ξεφάντωμα σε κέντρο της μόδας που είναι ως επί το πλείστον ελαφρο-λαϊκού, συνάμα ποπ ρεπερτορίου —ένα περίεργο αμάλγαμα προς τέρψιν όλων των γούστων που θέλει να ονομάζεται "μοντέρνο ελληνικό τραγούδι".

  Κατά τα άλλα οι βόλτες της τρόικας συνεχίζονται στην Αθήνα, ζητώντας ως αντίδωρο πάντα νέες περικοπές για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος!